dagmarbuysse_logo

Afwerkingsmaterialen voor de badkamer: gratis e-book!

Benieuwd naar de voor- en nadelen van onze afwerkingsmaterialen?
Je leest het in dit gratis e-book!

Vroeger moest je badkamer vooral functioneel zijn, maar in 2018 ligt dat helemaal anders. Je badkamer is inmiddels namelijk de ideale ruimte om helemaal tot rust te komen. Het is dus belangrijk dat praktische aspecten hand in hand gaan met een stijlvol interieur.

Je badkamer krijgt echter pas écht extra cachet als de afwerking perfect is. Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan verschillende materialen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Het is dan ook niet altijd makkelijk om een keuze te maken. Daarom helpen we je alvast op weg met dit gratis e-book. We vertellen je alles over onze favoriete afwerkingsmaterialen, zodat je een goed beeld krijgt van je opties. Na het lezen kies je moeiteloos de materialen die het beste aansluiten bij jouw persoonlijke smaak!

Welke afwerkingsmaterialen komen aan bod?

  • Tegels: Alle mogelijke maten en structuren komen aan bod, van trendy mozaïek-tegels tot smaakvolle en onderhoudsvriendelijke XL-tegels.
  • Mortex: Je komt alles te weten over de verschillende toepassingen van deze waterdichte bepleistering.
  • Corian: Dit praktische en moderne materiaal kon al menig interieurarchitect verleiden. Wij vertellen je waarom.
  • Glas: Dit blijft populair vanwege de elegante uitstraling en de ruime mogelijkheden. Ontdek al je opties qua toepassing, type glas en kleur.
  • Natuursteen: Dit materiaal past bij elke stijl, maar is toch de perfecte optie voor wie graag uniek is. Waarom? Dat lees je in ons e-book.
  • Acrylplaten: Dé oplossing voor wanneer het even wat sneller moet gaan. Benieuwd waarom de plaatsing zo vlot gaat? We leggen het voor je uit.

Droom je ook van een nieuwe badkamer die perfect is afgewerkt? Laat je naam e-mailadres dan achter via het formulier hiernaast. We sturen je een link naar het e-book en vertellen je alles over je mogelijkheden.

Download hier het e-book

Een persoonlijke aanpak

Onze adviseurs begeleiden je bij het ontwerpen en samenstellen van je nieuwe badkamer.

Vakmensen aan het werk

Alle werken in je badkamer worden uitgevoerd door vakmensen. Zij zijn allemaal specialisten in hun stiel.

Scherpe prijzen

We werken steeds met een vaste prijs. Je krijgt een duidelijke offerte waar we ons aan houden.

Materialen in toonzaal

Weten wat je kiest, dat is belangrijk. In onze toonzalen kan je de materialen en badkamermeubelen van dichtbij bekijken, voelen en ervaren.

Exacte planning

We bezorgen je een exacte planning. Zo weet je precies wanneer de afbraak start en wanneer je voor het eerst van een verfrissende douche of een relaxerend bad kunt genieten in je gloednieuwe badkamer.

Dienst na verkoop

Ook wanneer jouw badkamer volledig is afgewerkt, staan we voor je klaar met een snelle en persoonlijke opvolging.